Wat u moet weten voordat u LED Low Bays koopt
1. 2. Wat u moet weten over Efficacy
130 lm/w
150 lm/w
180 lm/w

We hebben LED Low bays armaturen die tussen 130 en 180 lumen/watt zijn. Hoe hoger de efficiëntie, hoe minder watt u verbruikt om de nodige lichtniveaus te produceren. Terwijl de initiële kosten iets hoger kunnen zijn voor het hogere rendement, zal de terugverdientijd deze extra kosten ruimschoots compenseren.

Metaalhalogenide naar LED Low Bay conversie

10.000 -13.000 lumen: vervangt 250W HID-armaturen

13.000 – 23.000 lumen: vervangt 400W HID-armaturen

* Niet alle LED Low Bays zijn hetzelfde – lees de specificaties!
Het is niet ongewoon om te zien dat 2 verschillende 100 Watt LED Low Bay Lights verschillende hoeveelheden lumen (ook wel licht genoemd) produceren. Dat komt omdat de efficiëntie wordt bepaald door de gebruikte LED chips.

 

Producten die oudere chips gebruiken zullen minder lumens produceren dan nieuwere, efficiëntere chips. En het verschil kan dramatisch zijn. Het is OK om te letten op de watt van het apparaat, maar let ook op de lumens die het produceert.

 

2. 2. Heeft u IP Rated Wet Location LED Low Bays nodig?
IP65
IP66
IP67

De IP-classificatie duidt het vermogen van een armatuur aan om zowel stof als water buiten te houden. Het eerste cijfer van de IP-score geeft stofbescherming aan, het tweede cijfer geeft waterbescherming aan. Een waterbeschermingsscore van 5 of hoger helpt uw armaturen te beschermen tegen binnendringend water.

LED Lighting Supply Low Bay Lights worden aangeboden met IP ratings van IPx5, IPx6 en IPx7. Hierdoor kunt u deze armaturen buitenshuis installeren, indien nodig blootgesteld aan de elementen.

3. 3. Heeft u een hoogspanning van 480V nodig?

100V – 277V
277V – 480V

Probeert u LED Low Bay-armaturen tot 480 Volt te vervangen? We hebben oplossingen die deze hoogspanningsinstallaties afdekken. Onze constante stroom drivers zijn uitgerust om alles van 100 Volt tot 480 Volt aan te kunnen (standaard driver in onze kits zijn 100V-277V). We kunnen zowel enkelvoudig als driefasig vermogen aan.

4. 4. Welke kleurtemperatuur heeft u nodig?

4000K
5000K

Kleurtemperatuur of gecorreleerde kleurtemperatuur, meet de temperatuur van een lichtbron. De Kelvin-schaal meet de kleurtemperatuur van een lamp. Bollen met een lage kleurtemperatuur produceren warm licht (in het rode, oranje en gele spectrum). Die met een hoge kleurtemperatuur produceren koel licht (in het blauwe en witte spectrum).

Wij bieden zowel 4000K als 5000K low bay armaturen voor binnenverlichting. Andere kleurtemperaturen zijn beschikbaar op aanvraag. Typisch 4000K en 5000K voldoet aan 99% van alle eisen voor laagspanning.

5. 5. Welke kleurweergave-index heeft u echt nodig?
70 CRI
80 CRI
90 CRI

De kleurweergave-index bepaalt de kleur van het licht. Het vertelt ons hoe goed een lichtbron de kleuren van items zal onthullen in vergelijking met zonlicht (de ideale lichtbron). Als het gaat om HID-lampen, klagen mensen meestal over één ding: slechte lichtkleur. Lichtkleur is belangrijk in laaghangende armaturen. Het heeft een enorme impact op de helderheid en het contrast.

De meeste van onze Low Bay Lighting armaturen worden aangeboden tussen CRI 70 en 85. We kunnen bijna elke CRI bestellen die u nodig heeft. Typisch, voor algemene verlichting, is 70 CRI alles wat u nodig heeft.

6. 6. Wat u moet weten over de lichtverdeling in de buurt
45°
90°
120°

led led led led led led led led led led led led led led led led led led led led led led led led led led led led led led led led led led led led led led led led led led led led led led led led led led led led led led