LED versus Metal Halide Lights – Deze blogpost is een head-to-head vergelijking van LED verlichting vs. metal halide verlichting (de meest voorkomende bestaande verlichtingstype voor industriële faciliteiten) op belangrijke punten zoals: gecorreleerde kleurtemperatuur, kleurweergave-index, dimmen en nog veel meer. Na het opstellen van de belangrijkste statistieken, bespreekt de post de belangrijkste voor- en nadelen van elk type verlichting. Om het volledige bericht te lezen, klik hier.
Alles wat u moet weten over High Bay Lighting – Dit bericht begint met een uitleg over wat high bay verlichting is en waar u normaal gesproken dit soort verlichting zou vinden. De post gaat dan in op het bespreken van de verdiensten van LED-verlichting vs. tegenhangers: metaalhalogenide, hoge druk natrium, en TL-verlichting. Het bespreekt de tekortkomingen van elk type verlichting in vergelijking met LED’s. Tot slot worden de onderhoudsbesparingen, de prestatievoordelen en de energiebesparingen besproken die u zult zien door over te schakelen op LED-verlichting. Om het volledige bericht te lezen, klik hier.
Waarom duurt het opwarmen van metaalhalogeenlampen zo lang? – In dit bericht wordt uitgelegd waarom het zo lang duurt voordat de metaalhalogeenlampen hun volledige verlichting bereiken. Vervolgens wordt besproken hoe LED-verlichting deze lange opwarmtijd verlicht, terwijl er bovendien energie wordt bespaard (metaalhalogeenlampen verliezen veel energie aan warmte). Tot slot bespreekt de post het rendement op de investering dat een eigenaar van een faciliteit zou ontvangen door middel van: kortingen, minder onderhoudskosten en een lager energieverbruik. Om de volledige post te lezen, klik hier.
LED Armaturen of Lineaire LED-buizen om Lineaire TL-buizen te vervangen – Deze blogpost gaat over het vervangen van uw Lineaire TL-buizen door LED-verlichting. De post geeft drie belangrijke aandachtspunten bij de evaluatie van nieuwe verlichting: de aankoopprijs van het product, de verlichtingsprestaties en de energiezuinigheid van de verlichting. Om de volledige blogpost te lezen, klik hier.
Conrail leidt de weg met industriële LED-verlichting – Dit is een Stouch Lighting case study post over Conrail’s led-verlichting retrofit. Conrail wilde de kwaliteit van de verlichting onder en over de brug verbeteren en ook de onderhoudskosten van de verlichting verlagen. Stouch verlichting kon dit bereiken door het installeren van 21 metaalhalogeenarmaturen met IP66, gehard glas en NEMA 4X behuizingen. Tot slot verlicht de post de indrukwekkende resultaten die Conrail heeft bereikt nadat de verlichtingsretrofit is voltooid. Om de volledige post te lezen, klik hier.
Dit moet u helpen om een veel breder inzicht te krijgen in industriële LED-verlichting, en waar de voordelen voor uw organisatie zouden liggen. Mocht u na het lezen van bovenstaande berichten vragen hebben, reik ons dan hier een Stouch Lighting aan. Wij spreken graag met u over uw verlichtingsdoelstellingen, of geven u een gratis en vrijblijvende beoordeling.

led led led led led led led led led led led led led led led led led led led led led led led led led led led led led led led led led led led led led led led led led led led led led led led led led led led led led